SISUSTUSKONSULTAATIO

Slide
SISUSTUSKONSULTAATIO
Sisustuskonsultaatio on nopea keino saada neuvoja kodin pieniin ongelmakohtiin, tilojen toimivuuteen, materiaalivalintoihin, sävymaailmaan tai kalusteiden uudelleen järjestämiseen.

Voimme antaa vinkkejä esimerkiksi verhojen ripustamiseen tai suositella materiaalien hankintapaikkoja. Autamme asiakasta pohtimaan sisustuksen punaista lankaa ja tyyliä.

Konsultointia voi hyödyntää myös tulevan uudisrakennuksen pohjan läpikäymiseen ja miettiä mitä asioita jo suunnitteluvaiheessa tulisi huomioida.

Tapaaminen järjestetään etänä, käyttäen Teams:iä.

Sisustuskonsultaation laajuus ja sisältö räätälöidään aina yhdessä asiakkaan kanssa.
Slide

1H SISUSTUSKONSULTAATIO

Tunnin sisustuskonsultaatiopaketti sisältää keskustelua sisustussuunnittelijan kanssa. Sisustuskonsultaatio edellyttää asiakkaalta omien muistiinpanojen tekemistä. Tämä paketti sopii pieneen muutostarpeeseen.

2H SISUSTUSKONSULTAATIO

Kahden tunnin konsultaatiopaketti sisältää alkukartoituksen ennen tapaamista, tapaamisen etänä sisustussuunnittelijan kanssa ja neuvonnan sisustusongelmien ratkaisussa. Sisustuskonsultaatio edellyttää asiakkaalta omien muistiinpanojen tekemistä.

3H SISUSTUSKONSULTAATIO

Kolmen tunnin konsultaatiopaketti sisältää alkukartoituksen ennen tapaamista, tapaamisen etänä sisustussuunnittelijan kanssa ja neuvonnan sisustusongelmien ratkaisussa. Tämä sisältää sähköisesti kirjallisen / kuvallisen muistion läpikäydyistä asioista. Se voi olla esimerkiksi huonekortti, ostoslista tai digistailattu kuva.

Slide
Hinnat
1h konsultaatio
100€

Hintaan lisätään alv.24%

2h konsultaatio
200€

Hintaan lisätään alv.24%

3h konsultaatio
300€

Hintaan lisätään alv.24%

Scroll to top