Havainnollistavat 3D-pohjakuvat

3D-pohjakuvan avulla annat asiakkaallesi erittäin ammattimaisen ja todenperäisen vaikutelman. Näyttävyyden lisäksi se suorastaan houkuttelee visuaalisuudellaan ja asiakas voi melkein kuvitella itsensä jo tepastelevan asunnossa. 3D-pohjakuvan avulla tuot helposti ja selkeästi esille asunnon potentiaalin, mittasuhteet ja pinnat, sisutuksesta lähtien.

Huom! Kun tilaat 3D-pohjakuvat digistailauksen yhteydessä, sisustus ei välttämättä vastaa täysin digistailatussa kuvassa näkyviä huonekaluja.

Voit aina tilata myös pohjakuvat erikseen, mutta muista kertoa tilauksen yhteydessä toiveet sisustukselle tai anna meille vapaat kädet. Lisäkuvat asunnosta ovat aina plussaa ja helpottavat meidän työtämme.

Sinun tarvitsee vain lähettää meille asuntosi pohjakuva, sekä halutessasi pintamateriaalit ja sisustustoiveet. Me hoidamme loput.

Voimme tarvittaessa tehdä 3D-pohjakuvat myös käsin piirretyistä pohjakuvista.

Tilauksen jälkeen olet oikeutettu yhteen muutoskierrokseen ilman lisämaksua. Tämän jälkeen muutokset lisämaksusta. Pyydä meiltä tarjous!

 

2D-Pohjakuvat

 

Meiltä saat myös perinteiset 2D-pohjakuvat asunnostasi helposti ja nopeasti. Jos sinulla on useita kohteita, kysy meiltä tarjousta.

 

Scroll to top