Digitaalinen stailaus

 

Kuten nimikin antaa ymmärtää, digistailaus on tilan (asunnon, toimiston tai muun tilan) stailaamista virtuaalisesti mahdollisimman houkuttelevaksi. Virtuaalistailaus kasvattaa koko ajan suosiotaan ja on selkeästi tullut jäädäkseen.

Sen lisäksi, että se nopeuttaa asunnon myyntiä huomattavasti, se on myös erittäin vaivatonta, kustannustehokasta, edullista ja nopeaa. Kyseessä on siis helppo ja halpa tapa tuoda esille tilan visuaalinen potentiaali ilman fyysistä vaivaa, eli huonekalujen siirtoa, niiden asettelua ja pois vientiä.

Digistailauksen avulla voidaan lisätä huonekaluja, huonekasveja, lamppuja, elektroniikkaa jne. Voit siis visualisoida tilan suoraan potentiaaliselle asiakasryhmälle. Voimme toteuttaa juuri sellaisen sisutuskokonaisuuden kuin sinä haluat tai voit antaa meidän ammattitaitoiselle tiimillemme vapaat kädet. Halutessasi voit myös valita sopivimman tyylisuunnan sekä värimaailman.

Valtaosa asiakkaistamme suosii skandinaavista sisustusta ja niistä koostuukin 90% tilauksistamme. Skandinaavisen tyylin lisäksi voit tilata meiltä mm. modernin, perinteisen, urbaanin/industrial-henkisen stailauksen. Nykyisin nähdään myös paljon eri tyylilajien yhdistelmiä ja niidenkin tekeminen on meille arkipäivää. Referensseistä löydät esimerkkejä asiakkaillemme tehdyistä digistailauksista.

Tämä on erityisesti kiinteistönvälitykseen erinomainen lisä, kun voidaan tyhjän tilan sijasta näyttää valmiimpaa kokonaisuutta, joka puolestaan auttaa asiakasta hahmottamaan tilan paremmin.

Palvelumme kautta saat digistailauksen edulliseen hintaan ja nopeassa aikataulussa. Olemme ylpeitä työmme tasosta ja olemmekin varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen. Lähetä meille kuvat asunnostasi, ja me hoidamme loput. Älypuhelimella otetut kuvat käyvät vallan mainiosti. 100% laatutakuu.

Alla esimerkkejä tyylisuunnista.

SKANDINAAVINEN

Skandinaavinen stailaus on yhdistelmä ajattomuutta, lämpimiä puunsävyjä, valoisuutta ja selkeitä linjoja. Huoneeseen lisätään huonekalujen lisäksi viherkasveja ja yleisilmettä lämmittäviä tekstiilejä. Kokonaisvaikutelma on hillitty, neutraali ja valoisa.

MODERNI

Modernissa stailauksessa vallitsevina elementteinä ovat erilaiset metallit, lasi ja rouheaksi jätetty puu. Värimaailma on neutraali, usein muutaman värin eri sävyillä leikittelevä. Muodot ovat selkeitä ja puhdaslinjaisia. Sisustuselementtejä kuten vaaseja, huonekasveja ja tauluja lisätään harkiten, jotta tila jää ilmavaksi. Huoneesta tulee siis tyylikkään pelkistetty, mutta kuitenkin kutsuva.

PERINTEINEN

Perinteinen, eli traditionaalinen stailaus on klassinen kokonaisuus, jossa huonekalut ovat jykeviä ja yleisilme runsas. Puun lisäksi materiaaleina saatetaan käyttää samettia, koristeellisia tekstiilejä sekä klassisia printtejä kuten ruudukkoa. Huoneista ei kuitenkaan tehdä tunkkaisia, vaan lopputulemana on tyylikäs ja arvokkaan oloinen kokonaisuus.

URBAANI/INDUSTRIAL

Urbaani on yhdistelmä tarkoin valittua vintagea ja modernia muotoilua. Värimaailma koostuu pääasiassa mustasta, harmaasta ja ruskeasta kuitenkin niin, että värikkäämpiä värejä käytetään tehosteina esimerkiksi eri tekstiilien tai vintage-huonekalujen avulla. Kokonaisuus on rouhean trenditietoinen. Industrial-sisustuksen kulmakiviä ovat betoni, metalli ja niitä jäljittelevät materiaalit.

Kalusteiden poisto

Mietitkö digistailausta kuviisi, mutta epäröit vanhojen kalusteiden kanssa? Ei hätää, me poistamme vanhat kalusteet asunnon kuvista ja annamme asunnolle kokonaan uuden ilmeen.

Hinnat alkaen 19€/kuva +alv.

Meiltä myös tarvittaessa asuntokuvien muokkaus.

Kysy lisää sähköpostilla info@digistailaus.fi

Scroll to top