Digitaalinen stailaus, virtuaalinen stailaus – mitä se on?

Kuten nimikin antaa ymmärtää, digistailaus on tilan (asunnon, toimiston tai muun tilan) stailaamista digitaalisesti mahdollisimman houkuttelevaksi. Digistailausta kutsutaan myös nimellä virtuaalinen stailaus. Kyseessä on helppo ja halpa tapa, jolla tilan visuaalinen potentiaali saadaan paljastettua ilman fyysistä vaivaa, eli huonekalujen siirtoa, niiden asettelua ja siivousta. Kustannus voi nousta korkeaksi tehdessään stailausta ilman digitaalista metodia.

Digistailauksen avulla voidaan lisätä huonekaluja, huonekasveja, lamppuja, sähkötarvikkeita jne. Voit siis visualisoida tilan siten kuten potentiaalinen asiakasryhmä toivoisi sisustuksen olevan. Tämä on erityisesti kiinteistövälitykseen erinomainen lisä, kun voidaan tyhjän tilan sijasta näyttää valmiimpaa kokonaisuutta, josta saa helpommin kiinni. 

Palvelumme kautta saat digistailauksen edulliseen hintaan ja nopeassa aikataulussa. Olemme ylpeitä työmme tasosta ja olemmekin varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen. Varmistaaksemme, että saat juuri sellaisen virtuaalistailauksen, kun haluat, pyydämme sinua lähettämään tilauksen yhteydessä toiveesti digitaalisesta stailauksesta sekä valitsemaan tyylisuunnan seuraavista neljästä eri vaihtoehdosta:

MODERNI

Modernissa stailauksessa vallitsevina elementteinä ovat erilaiset metallit, lasi ja rouheaksi jätetty puu. Värimaailma on neutraali, usein muutaman värin eri sävyillä leikittelevä. Sisustuselementtejä kuten vaaseja, huonekasveja ja tauluja lisätään harkiten, jotta tila jää ilmavaksi. Huoneesta tulee siis tyylikkään pelkistetty, mutta kuitenkin kutsuva.

SKANDINAAVINEN

Skandinaavinen stailaus on yhdistelmä ajattomuutta, lämpimiä puunsävyjä, valoisuutta ja selkeitä linjoja. Huoneeseen lisätään huonekalujen lisäksi viherkasveja ja yleisilmettä lämmittäviä tekstiilejä. Kokonaisvaikutelma on hillitty, neutraali ja valoisa.

TRADITIONAALINEN

Traditionaalinen stailaus on klassinen kokonaisuus, jossa huonekalut ovat jykeviä ja yleisilme runsas. Puun lisäksi materiaaleina saatetaan käyttää samettia, koristeellisia tekstiilejä sekä klassisia printtejä kuten ruudukkoa. Huoneista ei kuitenkaan tehdä tunkkaisia, vaan lopputulemana on tyylikäs ja arvokkaan oloinen kokonaisuus.

URBAANI/INDUSTRIAL

Urbaani on yhdistelmä tarkoin valittua vintagea ja modernia muotoilua. Värimaailma koostuu pääasiassa mustasta, harmaasta ja ruskeasta kuitenkin niin, että värikkäämpiä värejä käytetään tehosteina esimerkiksi eri tekstiilien tai vintagehuonekalujen avulla. Kokonaisuus on rouhean trenditietoinen.

Scroll to top