Blogi

Kuumimmat sisustustrendit

Tänään meillä on esittelyssä muutama tämän hetken hittijuttu sisustuksen saralla inspiraatioksi ehkä sinunkin kotiin!

🤍 Kestävä kehitys. Kierrätetyt materiaalit, kuten kierrätyspuu, kierrätetty lasi tai luonnonmateriaalit, kuten korkki tai juutti, ovat suosittuja edelleen. Myös energiatehokkaat valaisimet ja kestävät sisustustekstiilit ei ole menettänyt suosiotaan. 

🤍 Bohotyyli jatkaa suosiotaan. Rottingin, puun ja pellavan yhdistäminen värikkäisiin tekstiileihin ja kuvioihin. Luonnonmateriaaleista tehdyt koristeet ja erilaiset kasvit tuovat eloisuutta sisustettavaan tilaan.

🤍 Minimalismi – yksinkertainen ja selkeä linja edelleen suuressa suosiossa.  

🤍 Retro ja vintage! Vintage-löydöt, kuten vanhat huonekalut, kirpputorilta ostetut koriste-esineet sekä retrovalaisimet tuovat persoonallisuutta ja nostalgiaa sisustukseen.  

🤍 Kerrostaminen. Pehmeät matot, paksut neuleviltit, koristeelliset kankaat ja samettityynyt tuovat kodikkuutta ja tekstuuria sisustukseen. Kerrostaminen tuo ihanaa syvyyttä sisustettavaan tilaan.  

🤍 Viherkasvit – Edelleen must have! Isojen viherkasvien lisäksi pienemmät kasvit, kuten kaktukset sekä leikkokukat tuo kontrastia, raikkautta ja luontoa lähemmäs sisustusta.

Scroll to top