Blogi

Mistä inspiraatiota sisustukseen?

Tässä meidän vinkit sisustusinspiraation hakemiseen: 

🤍Sisustuslehdet; Kodin kuvalehti, Deko, Unelmien Talo ja Koti, Glorian koti, Koti ja keittiö, Ellen Decoration..

🤍Sisustusblogit! Näitä löytyy niin monia erilaisia ja eri tyylisiä. Seuraa omaa silmää miellyttäviä blogeja. Näissä jaetaan usein inspiroivia kuvia ja hieman henkilökohtaisempia näkemyksiä ja vinkkejä sisustukseen. 

Hae mm. näitä blogeja:

Vihreä talo, Diagnoosi:sisustusmania, Oma koti valkoinen, Sally’s..

🤍Pinterest on oiva paikka löytää sisustusinspiraatiota. Pinterestistä löydät laidasta laitaan – tyylistä toiseen erilaisia kuvia, ideoita ja vinkkejä, jota voit hyödyntää omassa sisustuksessasi. 

🤍Käy sisustusmessuilla, joista löydät uusimmat trendit ja ideat sisustukseen. Sisustusmessuilla näet sisustusratkaisut käytännössä ja näin on helpompi tehdä valintoja. Messuilla on lähes aina myös asiantuntijoita, joilta voit kysyä mielipiteitä ja saada neuvoja.

🤍SOME! Instagram on täynnä erilaisia tilejä, upeita sisustuksia, vinkkejä, ammattilaisia, jotka jakavat ideoita ja inspiraatiota, joista napata omaan sisustukseen sopivia elementtejä. Myös Facebookissa on erilaisia ryhmiä, joihin saa vapaasti liittyä jakamaan omia ideoita tai mennä itse inspiroitumaan muiden sisustuksista. 

Ota instagramissa seurantaan ainakin nämä tilit:  

@interiordesignjemina 

@kaksioveajaautotalli 

@sisustusinspiraatio 

@interiordesignmag 

@sallashouse 

@saijis 

🤍Kuuntele omia mieltymyksiä ja intuitiotasi.

Vinkkinä: pidä visuaalista päiväkirjaa, vaikka esimerkiksi Pinterestissä. Siellä voit tallentaa inspiraatiokuvia ja tehdä niistä oman kansion, johon aina palata inspiroitumaan.  Tallenna omiin mieltymyksiin sopivia väripaletteja, materiaalivalintoja ja tyylejä sekä ammenna niistä kaikki mahdollinen omaan sisustukseesi. 

Meidän tiimin Nina kävi itse inspiroitumassa Habitaremessuilla ja tässä pieni kuvagalleria välittämään fiilistä!

Scroll to top